Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung voi joutua vetämään kaikki Galaxy Note 7 -puhelimet pois markkinoilta

Manu Pitkänen

Samsung voi joutua vetämään kaikki Galaxy Note 7 -puhelimet pois markkinoilta
Samsung suunnittelee myytyjen Galaxy Note 7 -älypuhelimien takaisinkutsumista, kertoo uutistoimisto Yonhap. Aiemmin tällä viikolla yhtiö kertoi viivyttävänsä puhelimien myyntiintuloa eri puolilla maailmaa laadunvalvontatoimenpiteiden takia.

Puhelin on ehtinyt myyntiin jo esimerkiksi Etelä-Koreassa, jossa muutamat kuluttajat ovat kertoneet laitteen akun räjähtäneen latauksen aikana. Samsung ei ole virallisesti vahvistanut tietoja, mutta Yonhapille puhuneen sisäpiirilähteen mukaan Galaxy Note 7 -puhelimista on löydetty viallisia akkuja. Samaisen lähteen mukaan viallisia akkuja on arvioidaan olevan harvemmassa kuin joka tuhannessa laitteessa (0,1 %).

Ilmoitus puhelimen takaisinkutsusta tulee joko viikonlopun aikana tai ensi viikon alussa. Samsung käy parhaillaan keskusteluja yhteistyökumppaneidensa kanssa takaisinkutsun järjestämisestä. Yonhapin mukaan takaisinkutsu voi koskea kaikkia markkinoille ehtineitä laitteita.


Galaxy Note 7:n toimitukset ennakkotilaajille alkavat nykyisten voimassa olevien suunnitelmien mukaan Suomessa 6. syyskuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja