Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videopuhelut eivät riitä: Reaaliaikaiset videolähetykset tulevat Facebook Messengeriin

Manu Pitkänen

Videopuhelut eivät riitä: Reaaliaikaiset videolähetykset tulevat Facebook Messengeriin
Live-videosta tuli Meerkatin ja Periscopen myötä iso ilmiö, jota edes Facebook ei voinut ohittaa. Reaaliaikaista videokuvaa jakaa Facebookin kautta kaikille kavereille ja seuraajille, mutta nyt ominaisuus on tekemässä tuloa snapchattimäisessä muodossa myös Messengeriin.

Messengerin puolella Instant Video -nimellä kutsuttuja videotervehdyksiä pystyy lähettämään tuttaville napauttamalla keskustelunäkymän yläkulmassa olevaa kamerakuvaketta. Videoyhteyden muodostuminen ei vaadi vastaanottajan hyväksyntää, sillä hänestä ei välitetä lainkaan videota lähettäjälle. Oletuksena Instant Video -klipit on mykistettyjä, mutta äänet saa halutessaan päälle.

Instant Videon aikana voi jatkaa keskustelua tekstiviestein, mutta videoyhteyden voi myös halutessaan laajentaa myös videopuheluksi painamalla näytölle ilmestyvän ikkunan alalaidasta vihreää kamerakuvaketta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja