>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Nougat-puhelin julki: Tässä on LG V20

Manu Pitkänen

Ensimmäinen Nougat-puhelin julki: Tässä on LG V20
Ensimmäinen Android 7.0 Nougat -puhelin on nyt täällä, kun LG esitteli V20-älypuhelimensa. Uutuus jatkaa viime vuonna markkinoille tulleen V10:n perintöä, joten puhelimien väliltä löytyy paljon samankaltaisuuksia.

Puhelimia yhdistää esimerkiksi tuki 32-bittiselle Hi-Fi-äänentoistolle, minkä lisäksi V20:stä löytyy jo V10:ssä nähty päänäytön yläpuolelle sijoitettu pieni lisänäyttö. Ylimääräistä näyttöä voi käyttää oikopolkuna useimmin käytettyihin sovelluksiin tai vaihtoehtoisesti siihen voi lisätä päivää piristävän motivaatiotekstin. Uutta on kuitenkin muovisen takakuoren vaihtuminen metalliseen, mutta LG on saanut siitä huolimatta säilytettyä akun vaihtomahdollisuuden.

V20:n kamera on lainattu keväällä esitellystä G5:stä. Kennosta löytyy 16 megapikseliä ja sen edessä on f/1,8-aukkoluvun optiikka. Kamera on tietysti optisesti vakautettu ja lisävakautta on haettu Qualcommin digitaalisista Steady Record 2.0 EIS -algoritmeista. G5:stä tuttu kaksoiskamera on myös mukana, eli kuvauksen yhteydessä voi valita joko normaalin (16 MP) tai laajakulmaisen linssin (8 MP).Videokuvaukseen lisää säätömahdollisuuksia on tuotu monipuolisilla äänentallennusominaisuuksilla. Kuvaaja voi poistaa videoiden ääniraidalta taustamelun matalat taajuudet suodattavan ylipäästösuodattimen avulla (Low Cut Filter) ja rajoittamalla kuinka etäällä olevista äänilähteistä ääntä tallennetaan (Limiter).

Suorituskyvystä vastaa Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri ja neljäksi gigatavuksi paisunut käyttömuisti. Tallennustilaa on tarjolla 64 gigatavua ja akun kapasiteetiksi ilmoitetaan 3200 milliampeerituntia. Lisää virtaa puhelimeen ladataan USB-C-portin kautta. Quad HD -tarkkuuksisella näytöllä on kokoa 5,7 tuumaa.

Puhelimen saatavuuteen liittyvät tiedot kerrotaan myöhemmin. Etelä-Koreassa puhelin tulee myyntiin kuluvan kuukauden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.