Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraa uuden iPhonen julkistusta täältä

Manu Pitkänen

Seuraa uuden iPhonen julkistusta täältä
Taas on se aika vuodesta, kun omenasato on kypsynyt ja tulokset on valmiina suuren yleisön esiteltäväksi. Puhe on tietysti Applen tämäniltaisesta lehdistötilaisuudesta, jossa kaikesta päätellen aiotaan paljastaa tuorein iPhone-malli.

Tilaisuutta voi seurata yhteensopivilla päätelaitteilla etänä Applen tarjoaman verkkolähetyksen kautta. Käytännössä lähetystä voi katsoa HTTP Live Streaming -tekniikkaa tukevien selainten avulla. Uudehkoissa Applen laitteissa (vähintään iOS 7.0 tai OS X 10.8.5) Safari tukee tekniikkaa ja Windows-puolella tuki löytyy Microsoft Edgestä. Teknisesti edistyneemmät voivat lähetyksen alkamisen jälkeen käydä nappaamassa verkkolähetyksen osoitteen Applen verkkosivun lähdekoodista ja katsoa lähetystä esimerkiksi VLC:n kautta.

Uusien iPhone-mallien lisäksi Apple esittelee tilaisuudessa todennäköisesti uuden Apple Watchin sekä langattomat AirPod-nappikuulokkeet.

Tilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 20.00. Lähetys löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja