Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaiset saavat iPhone 7:n ensimmäisten joukossa – Näin paljon sillä on hintaa

Manu Pitkänen

Suomalaiset saavat iPhone 7:n ensimmäisten joukossa – Näin paljon sillä on hintaa
Applen esittelemät uudet iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -puhelimet tulevat ennakkotilattaviksi Yhdysvalloissa 9. syyskuuta ja myyntiin ne tulevat 16. syyskuuta. Myös suomalaiset pääsevät käsiksi uusiin puhelimiin ensimmäisten joukossa.

iPhone 7 ja iPhone 7 Plus tulevat siis suomalaisten kauppojen valikoimiin 16. syyskuuta, ensi viikon perjantaina. Hintaa 32 gigatavun iPhone 7:lle kertyy 759 euroa ja hyppäykset 128 sekä 256 gigatavun malleihin maksavat 110 euroa lisää. Kaksoiskameralla varustetun iPhone 7 Plussan hinnat lähtevät liikkeelle 899 eurosta ja tallennustilan kasvaessa hintakin nousee jokaisella portaalla 110 euroa.

Värivaihtoehtoja on kaikkiaan viisi kappaletta. Hopea, kulta ja punakulta ovat pysyneet valikoimissa, mutta tähtiharmaan tilalle on ilmestynyt musta ja peilimusta. Jälkimmäistä väriä saa ainoastaan 128 ja 256 gigatavun tallennustilalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja