Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple varoittaa iPhone 7:n ostajia: Voi naarmuuntua helposti

Manu Pitkänen

Apple varoittaa iPhone 7:n ostajia: Voi naarmuuntua helposti
Apple varoittaa iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan teknisistä tuotetiedoista kertovilla sivuilla, että uusi peilimusta (Jet Black) värivaihtoehto voi naarmuuntua käytön myötä.

Mikäli naarmuja – tai "hienoisia hankaumia", kuten Apple itse muotoilee – haluaa välttää laitteen jälleenmyyntiarvon säilyttämiseksi, suosittelee Apple suojakuoren käyttöä puhelimen kanssa. Suojakuori tosin peittää alleen peilimustan näyttävän kiiltävän muotoilun, joten asiakas joutuu tekemään kompromissejä käytännöllisyyden ja ulkonäön välillä.

Tuotesivulla asia ilmaistaan seuraavasti:

"iPhone 7:n korkeakiiltoinen peilimusta väri saadaan aikaan erittäin tarkalla yhdeksänvaiheisella anodisointi- ja kiillotusprosessilla. Pinta on yhtä kova kuin muissakin anodisoiduissa Apple-tuotteissa. Käytön myötä korkeakiiltoisessa pinnassa saattaa kuitenkin erottua hienoisia hankaumia. Jos tämä huolestuttaa sinua, suosittelemme käyttämään jotain monista kuorivaihtoehdoista iPhonesi suojaksi."Naarmuuntumista tuli vastaan myös teräksisissä Apple Watch -älykelloissa, mutta niiden tapauksessa naarmuista pääsi helposti eroon alumiinin kiilotukseen tarkoitetuilla aineilla. Apple ei tosin suosittele tällaisia aineita, joten niiden käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.