>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yllättävä pelijulkaisu: Super Mario julkaistaan iPhonelle

Manu Pitkänen

Yllättävä pelijulkaisu: Super Mario julkaistaan iPhonelle
Applen eilisen lehdistötilaisuuden ehkä suurin yllätys oli pelijulkaisu: Nintendo aikoo tuoda Super Marion ensimmäistä kertaa Applen laitteille.

Super Mario Run muistuttaa tyylillisesti ensimmäisiä Mario-pelejä, eli kyseessä on side-scrolling-tyyppinen tasohyppely peli. Pelihahmo juoksee itsenäisesti, joten sitä ei tarvitse ohjata varsinaisesti mitenkään – pelaajan tehtävänä on päästä maaliin hyppimällä, hankkimalla pisteitä ja välttelemällä tai iskemällä vihollisia. Luonteensa ansiosta Super Mario Runia voi pelata yhdellä kädellä.

Pelistä löytyy myös Toad Rally -niminen moninpelitila, jossa voi mitata kavereiden kanssa paremmuutta pelikenttien suorittamisessa. Pelaamisen yhteydessä näytöllä näkyy haamukuva Mariosta, joka kuvastaa miten kaveri suoritti samaisen pelin aikaisemmin.

Nintendon mukaan peli tulee olemaan maksullinen, eikä se sisällä freemium-elementtejä. Hintaa ei paljastettu vielä, mutta peli on tulossa iOS:lle joulukuussa. Android-versio julkaistaan myöhemmin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.