Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple peittelee huonoja uutisia? Ei aio kertoa iPhone 7:n myyntilukuja

Manu Pitkänen

Apple peittelee huonoja uutisia? Ei aio kertoa iPhone 7:n myyntilukuja
iPhonen julkaisurumba on edennyt jo usean vuoden ajan tutulla kaavalla, joka huipentuu lopulta uuden puhelimen myyntilukujen paljastamiseen myynnin avausviikonlopun jälkeen. Tänä vuonna Apple ei kuitenkaan aio paljastaa myyntilukuja julkisuuteen.

Apple selittää muuttunutta käytäntöä sillä, että laajentuneen jakeluketjun takia se tietää jo nyt tuotannon olevan myynnin pullonkaulana. Yhtiö siis uskoo vakaasti uuden puhelimen kaupalliseen menestykseen, eikä kysyntä ole myynnin hidasteena. Ongelma on siinä, että kuinka paljon puhelimia Apple pystyy toimittamaan myyntikanaviin. Applen mukaan se koe myyntilukujen tarjoavan tästä syystä hyödyllistä tietoa sijoittajille tai kuluttajille.

Voidaan tietysti spekuloida ajatuksella, että Apple ei usko enää pystyvänsä rikkomaan aiempien vuosien myyntiennätyksiä, eikä se halua pelästyttää markkinoita "huonoilla" uutisilla. Kun mediaan ei ole mahdollista välittää kertomusta uudesta menestystuotteesta, niin on parempi olla vain hiljaa. Myös Samsung toimi näin kun Galaxy S -sarjan myynti alkoi hiipua.Viime vuonna iPhone 6s:ää ja iPhone 6s Plussaa myyntiin ensimmäisen viikonlopun aikana 13 miljoonaa puhelinta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja