Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusin tieto Galaxy S8:sta: Ei enää tasaista näyttöä

Manu Pitkänen

Uusin tieto Galaxy S8:sta: Ei enää tasaista näyttöä
Jos vanha kaava pätee edelleen, niin Samsung esittelee ensi vuoden helmikuun tienoilla uudet Galaxy S -malliston lippulaivapuhelimet. Seuraavan sukupolven lippulaivoja ei kuitenkaan saa enää tasaisella näytöllä varustettuna, kertoo Korea Herald.

Korea Heraldin tietojen mukaan kaarevanäyttöisten Galaxy S7 edge -puhelimien myynti on sujunut niin hyvin verrattuna tavanomaiseen Galaxy S7:ään nähden, että Samsung on valmis siirtymään lippulaivapuhelimissa kokonaan kaareviin näyttöihin. Näin ollen kaarevanäyttöisen Galaxy S8:n voisi mahdollisesti valita kahdesta kokovaihtoehdosta, joko 5,1- tai 5,5-tuumaisena.

Nykyisessä mallistossa Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge eroavat toisistaan näytön kaarevuuden lisäksi myös koossa: Galaxy S7:ää myydään vain 5,1-tuumaisena ja Galaxy S7 edgeä vain 5,5-tuumaisena.

Kaareviin näyttöihin tuntuisi löytyvän uskoa muiltakin älypuhelinmerkeiltä. Esimerkiksi Applen on sanottu hankkineen itselleen tuotantokapasiteettia kaarevia näyttöjä varten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja