Uusin tieto Galaxy S8:sta: Ei enää tasaista näyttöä

Manu Pitkänen

Uusin tieto Galaxy S8:sta: Ei enää tasaista näyttöä
Jos vanha kaava pätee edelleen, niin Samsung esittelee ensi vuoden helmikuun tienoilla uudet Galaxy S -malliston lippulaivapuhelimet. Seuraavan sukupolven lippulaivoja ei kuitenkaan saa enää tasaisella näytöllä varustettuna, kertoo Korea Herald.

Korea Heraldin tietojen mukaan kaarevanäyttöisten Galaxy S7 edge -puhelimien myynti on sujunut niin hyvin verrattuna tavanomaiseen Galaxy S7:ään nähden, että Samsung on valmis siirtymään lippulaivapuhelimissa kokonaan kaareviin näyttöihin. Näin ollen kaarevanäyttöisen Galaxy S8:n voisi mahdollisesti valita kahdesta kokovaihtoehdosta, joko 5,1- tai 5,5-tuumaisena.

Nykyisessä mallistossa Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge eroavat toisistaan näytön kaarevuuden lisäksi myös koossa: Galaxy S7:ää myydään vain 5,1-tuumaisena ja Galaxy S7 edgeä vain 5,5-tuumaisena.

Kaareviin näyttöihin tuntuisi löytyvän uskoa muiltakin älypuhelinmerkeiltä. Esimerkiksi Applen on sanottu hankkineen itselleen tuotantokapasiteettia kaarevia näyttöjä varten.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.