Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset kuvat julki: Tällaisia kuvia iPhone 7 Plussalla saa

Manu Pitkänen

Ensimmäiset kuvat julki: Tällaisia kuvia iPhone 7 Plussalla saa
Sport Illustrated on aiempina vuosina päässyt käsiksi uusimpaan iPhoneen ennen puhelimen myynnin alkamista ja saanut erityisluvan julkaista sillä otettuja kuvia ennen muita. Näin kävi myös tällä kertaa.

Lehden valokuvaaja David E. Klutho testasi iPhone 7 Plussan kameraominaisuuksia viikonlopun Titan–Vikings-pelissä. Puhelimen kameran piirtojälkeä voi käydä ihmettelemässä Sport Illustratedin galleria-artikkelissa.

Valitettavasti kuviin ei ole liitetty kuvausasetuksiin tai testattuihin ominaisuuksiin liittyviä taustatietoja, joten kuvista ei välttämättä saa irti kovinkaan paljoa yksityiskohtaista tietoa irti. EXIF-data kuvista kuitenkin löytyy, joten viitseliäimmät voivat kaivella kuvausasetukset käsiin esiin. Kuvista ei äkkiseltään myöskään ilmene, että onko henkilökuvissa käytetty uutta portrait-tilaa, jonka pitäisi lisätä kuviin bokeh-efektin häiritsevän taustan sumentamiseksi.

iPhone 7 Plussassa on kaksi 12 megapikselin kennoa, joiden edessä on normaali laajakulmalinssi sekä kaksinkertaista zoomausta varten telelinssi. Laajakulmaisen kameran aukkoluku on f/1,8 ja telekameran aukkoluku on f/2,8. Optinen kuvanvakain löytyy ainoastaan laajakulmaisesta kamerasta.


Kuvat on otettu kaikki päivällä kirkkaassa auringonpaisteessa, joten iPhone 7 Plussan hämäräkuvausominaisuudet ovat vielä mysteeri.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja