Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 7 aiheutti palovammoja 6-vuotiaalle

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7 aiheutti palovammoja 6-vuotiaalle
Yhdysvaltain ilmailuhallinto suositusten mukaan Galaxy Note 7:ää ei pitäisi käyttää lentojen aikana ja Yhdysvaltain kuluttajatuotteiden tuoteturvallisuutta valvovan CPSC:n ohjeistuksen mukaan puhelinta ei pitäisi käyttää ollenkaan. New Yorkissa viikonloppuna sattunut tapaturma osoittaa, että ohjeistuksissa on vinha perä.

New York Postin mukaan 6-vuotias brooklyniläispoika katseli viikonloppuna videoita uunituoreella Galaxy Note 7:llä, kunnes puhelimen akku räjähti yllättäen. Poika sai palovammoja, joten hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Akun ylikuumeneminen ja räjähdys olivat sen verran rajuja, että huoneiston palohälytyskin pirahti päälle. Poika on jo kotiutettu, mutta tapahtuneen takia hän ei enää uskalla olla lähelläkään älypuhelimia.

WMBF ja FOX 13 uutisoivat aiemmin erillisistä tapauksista, joissa Jeep-ajoneuvon (video alla) ja autotallin uskotaan syttyneen palamaan Galaxy Note 7:n takia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja