Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google herättää lähes unohdetun laiteryhmän eloon?

Manu Pitkänen

Google herättää lähes unohdetun laiteryhmän eloon?
Uusien Pixel-puhelimien lisäksi tänä syksynä Google saattaa hyvinkin esitellä myös uuden Pixel-tabletin. Mobiililaitteiden vuotoja tehtailleen Evan Blassin mukaan Huawein kehittäisi parhaillaan 7-tuumaista tablettia hakukonejätille.

7-tuumaisten minitablettien kovin villitys alkaa olla jo taakse jäänyttä aikaa, mutta Googlella ilmeisesti nähdään laitteille löytyvän järkevissä määrin kysyntää edelleen, vaikka edellisen Nexus 7:n julkaisusta onkin kulunut jo kolme vuotta aikaa. Tulevan 7-tuumaisen tabletin teknisistä ominaisuuksista ei tiedetä vielä muuta kuin käyttömuistin määrä: 4 gigatavua.

Googlen odotetaan järjestävän lehdistötilaisuuden lokakuun alussa. Se voisi olla sopiva hetki esitellä Pixel-puhelimien lisäksi myös uusi Pixel-tabletti, sikäli kun tiedot Nexus-brändin hylkäämisestä pitävät paikkansa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja