Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan uusin päivitys on nimeltään Aurajoki

Manu Pitkänen

Jollan uusin päivitys on nimeltään Aurajoki
Jolla on julkaissut Aurajoki-nimisen päivityksen Sailfish-pohjaisille puhelimille. Tähän saakka päivitykset on nimetty järvien mukaan, mutta nimikkeistöä haluttiin kehittää dynaamisempaan suuntaan, joten nimeämisstrategian pohjaksi oli luontevaa valita jatkuvasti virtaavat joet.

Aurajoki-päivitys sisältää muutamia käytännöllisiä parannuksia käyttöjärjestelmän ja sen oletussovellusten toimintaan, vaikka suuria ja kokonaisvaltaisia uudistuksia Sailfishiin ei olekaan muutoshistorian perusteella tulossa. Yhteystietoja voi esimerkiksi poistaa useampia kerralla ja salamaa voi jatkossa käyttää myös videokuvauksen aikana. Aurajoen asentamisen jälkeen selain avaa ulkopuolisista sovelluksista avatut linkit uuteen välilehteen.

Galleria-sovellukseen on lisätty OneDrive- ja Dropbox-integraatio, joten pilveen tallennetut kuvat ja videot näkyvät puhelimeen tallennettujen muiden kuvien joukossa (omissa kansioissaan kuitenkin). Puhelimen varmuuskopiointiprosessia on yksinkertaistettu ja edellä mainittuja pilvipalveluita voi käyttää varmuuskopioiden säilyttämiseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja