Apple avasi uuden sovelluskaupan Viestit-sovellusta varten

Manu Pitkänen

Apple avasi uuden sovelluskaupan Viestit-sovellusta varten
iOS 10 -päivitys tulee tänään saataville kaikille yhteensopiville laitteille, mutta Apple valmistautuu jo nyt uuden ohjelmiston julkaisuun avaamalla Viestit-sovellukselle tarkoitetun sovelluskaupan.

Itä-Aasiassa pikaviestipalveluiden ympärille luodut sovelluskaupat ovat jo vanha juttu, joten aasialaiset ovat jo tottuneet näkemään viestipalvelut omina itsenäisinä alustoinaan. Länsimaissa ajattelu on hieman uudempi, mutta Viestit-sovelluskaupan avaaminen totuttaa varmasti ihmiset Euroopassa ja Yhdysvalloissa näkemään sovellukset omaan käyttöön räätälöitävinä palveluina.

Sovelluskaupan kautta Viestit-sovellukseen on mahdollista asentaa erilaisia tarrapaketteja, mutta saataville tulee myös muita sovelluksia ja pelejä. Sopivan sovelluksen asentamalla Viestit-sovelluksessa voi pelata keskustelukaverin kanssa esimerkiksi ristinollaa, shakkia, yhdistä-kolme-pelejä, kivi-paperi-sakset-peliä tai vaikka laivanupotusta.

Sovelluskauppaan pääsee käsiksi avaamalla Viestit-sovelluksen, painamalla näppäimistön yläreunassa näkyvää App Store -kuvaketta ja painamalla lopuksi vielä näytön alalaidassa olevaa neljästä ympyrästä koostuvaa kuvaketta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.