Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 10:n iPhonelle

Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 10:n iPhonelle
Apple on aloittanut iOS 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun iPhoneille, iPadeille ja kuudennen sukupolven iPod touchille. Uudet ohjelmistoversiot julkaistiin myös Apple TV:lle ja Apple Watchille.

iOS 10 on ladattavissa iPhone 5:lle, iPad mini 2:lle, neljännen sukupolven iPadille sekä näitä uudemmille laiteversioille. Uutta käyttöjärjestelmässä on tekoälyn laajamittainen hyödyntäminen oletussovelluksissa: Kuvat-sovellus osaa esimerkiksi analysoida mitä objekteja kuvissa näkyy ja tämän tiedon avulla kuvia voi myös hakea. Apple on myös avannut palveluitaan kolmansille osapuolille. iOS-laitteiden käyttäjät voivat ohjata sovelluksiaan Sirin avulla sekä asentaa sovelluksia Viestit- ja Kartat-sovelluksiin.

3D Touchin käyttöä on laajennettu runsaasti. Esimerkiksi sovellusten lähettämistä ilmoituksista saa enemmän tietoa esiin tavallista voimakkaammalla painalluksella. Apple Musicin käyttöliittymä uudistettiin kokonaan iOS 10:ssä ja Apple Paytä voi käyttää myös Safarin kautta tehtyjen ostosten maksamisessa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.