Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutta tietoa Note 7:n ongelmien laajuudesta, merkintä poistettu viraston tiedotteesta

Matti Vähäkainu

Uutta tietoa Note 7:n ongelmien laajuudesta, merkintä poistettu viraston tiedotteesta
Samsung ja Health Canada ovat yhdistäneet voimansa Galaxy Note 7:n palautusten ja tiedottamisen kanssa. Kanadassa laitteita kerettiin myydä vajaat 22 000 ennen kuin laitteen myynti virallisesti keskeytettiin. Raporttien mukaan Health Canadan data kertoo, että vaikka Kanadassa ylikuumenemistapauksia on ollut vain yksi niin Yhdysvalloissa ongelma on ollut kenties suurempi kuin aiemmat luvut ovat esittäneet.

Kuun alussa Samsung kertoi takaisinkutsun ohella, että ongelmatapauksia on ollut maailmanlaajuisesti n. 35 kappaletta. Nyt on paljastunut, että pelkästään Yhdysvalloissa ylikuumentuneita laitteita on ollut ainakin 70. Parissa viikossa tapauksia on siis tullut tietoon huomattava määrä lisää.

Health Canadan tiedotteesta on sitten eilisen julkaisun poistettu tiedot Yhdysvalloissa raportoidusta yli 70 tapauksesta. Aiemmin tiedotteessa mainittiin Yhdysvaltain tapaukset ("Samsung has received over 70 reported cases in the United States") ja nyt jäljellä on ainoastaan maininta yhdestä tapauksesta Kanadassa. Hakukoneella, kuten alla olevassa kuvassa, aiempi merkintä edelleen paljastuu.Voi tietysti olla, että Yhdysvaltojen tapauksiin lukeutuu vähemmän vakavia ylikuumenemisia ja siksi numeroa ei haluta kertoa. Tässä vaiheessa ei ole varmuutta kuinka vakavia tapaukset ovat olleet. Ongelma on kuitenkin todennäköisesti laajempi kuin ensimmäisissä Samsungin tiedotteissa kerrottiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.