Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 7:lle pakollinen päivitys: Pienentää akun kokoa

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7:lle pakollinen päivitys: Pienentää akun kokoa
Yhdysvalloissa Samsung ja kuluttajatuotteiden turvallisuutta valvova CPSC ovat suosittaneet Galaxy Note 7:n käytön lopettamisen kokonaan, kunnes kuluttajien käyttöön on ehditty tarjota uusi toimiva malli. Kaikki eivät ole kuitenkaan suositusta kuulleet tai jatkavat siitä huolimatta puhelimen käyttöä.

Samsung onkin päättänyt julkaista Etelä-Koreassa ohjelmistopäivityksen, joka estää puhelinta lataamasta enempää kuin 60 prosenttia täydestä varauskapasiteetista. Yhtiö neuvottelee parhaillaan muidenkin maiden teleoperaattoreiden kanssa saman päivityksen jakelun aloittamisesta. Käytännössä Galaxy Note 7:n akku siis pienenee päivityksen asentamisen myötä 3500 milliampeeritunnista 2100 milliampeerituntiin.
Etelä-Koreassa päivitys tulee saataville 20. syyskuuta. Galaxy Note 7:n myynti ehdittiin aloittaa kymmenessä maassa ennen akkuongelmien ilmaantumista: Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Puerto Ricossa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa, Taiwanissa, Arabiemiraateissa ja Etelä-Koreassa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja