Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 7:lle pakollinen päivitys: Pienentää akun kokoa

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7:lle pakollinen päivitys: Pienentää akun kokoa
Yhdysvalloissa Samsung ja kuluttajatuotteiden turvallisuutta valvova CPSC ovat suosittaneet Galaxy Note 7:n käytön lopettamisen kokonaan, kunnes kuluttajien käyttöön on ehditty tarjota uusi toimiva malli. Kaikki eivät ole kuitenkaan suositusta kuulleet tai jatkavat siitä huolimatta puhelimen käyttöä.

Samsung onkin päättänyt julkaista Etelä-Koreassa ohjelmistopäivityksen, joka estää puhelinta lataamasta enempää kuin 60 prosenttia täydestä varauskapasiteetista. Yhtiö neuvottelee parhaillaan muidenkin maiden teleoperaattoreiden kanssa saman päivityksen jakelun aloittamisesta. Käytännössä Galaxy Note 7:n akku siis pienenee päivityksen asentamisen myötä 3500 milliampeeritunnista 2100 milliampeerituntiin.

Etelä-Koreassa päivitys tulee saataville 20. syyskuuta. Galaxy Note 7:n myynti ehdittiin aloittaa kymmenessä maassa ennen akkuongelmien ilmaantumista: Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Puerto Ricossa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa, Taiwanissa, Arabiemiraateissa ja Etelä-Koreassa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja