Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suuri muutos iPhoneen: kotinäppäin häviää kokonaan

Manu Pitkänen

Suuri muutos iPhoneen: kotinäppäin häviää kokonaan
iPhone 7 ei ole päässyt vielä edes kauppojen hyllyille, mutta siitä huolimatta The New York Times tietää kertoa ensi vuoden iPhonen uusista ominaisuuksista. Lehden mukaan vuoden 2017 iPhonessa käytettäisiin koko etupuolen kattavaa näyttöä.

Koko etupuolen kattavaan näyttöön siirtyminen on Applen tapauksessa haastavaa, sillä se tarkoittaisi myös alkuperäisestä iPhonesta lähtien mukana olleen kotinäppäimen poistamista kokonaan. The New York Timesin mukaan Apple aikoo toimia juuri näin eli iPhone 7:n haptinen kotinäppäin on jäämässä lyhytikäiseksi. Lähteet eivät kuitenkaan kertoneet, mitä Apple aikoo tehdä kotinäppäimeen integroidulle Touch ID -sormenjälkilukijalle.

Potentiaalisia vaihtoehtoja on integroida sormenjälkilukija suoraan näyttöön tai vaihtoehtoisesti siirtyä biometrisessä tunnistautumisessa iirisskanneriin.

Applen odotetaan siirtyvän ensi vuodesta alkaen iPhoneissakin OLED-näyttöihin, joten kaarevanäyttöisiä puhelimia voi tulla Appleltakin jo ensi vuonna.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja