Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iPhone 7 Plus laitettiin palasiksi – Tältä se näyttää sisäpuolelta

Manu Pitkänen

Uusi iPhone 7 Plus laitettiin palasiksi – Tältä se näyttää sisäpuolelta
Kun Suomessa heräiltiin vasta uuteen aamuun, olivat iFixitin henkilökunta suunnannut Australiassa kaupoille ostaakseen uuden iPhone 7 Plus. Tee-se-itse-korjaajille suunnatun sivustolle tuttuun tyyliin juuri ostettu puhelin purettiin välittömästi osiin.

iFixitin purkuartikkelit antavat hyvän näkemyksen puhelimien rakenteesta ja valottavat samalla mitä komponentteja puhelimissa on käytetty. Apple ei esimerkiksi itse kerro kuinka suuria akkuja tai kuinka paljon käyttömuistia iPhoneissa käytetään, mutta viimeistään purkuartikkelit paljastavat nämä tiedot.

Artikkeleista ilmenee usein myös muita tietoja komponenttivalintoihin liittyen. Esimerkiksi Yhdysvalloissa myyntiin tulee kaksi eri versiota, joista toinen on yhteensopiva CDMA-verkon ja GSM-verkon kanssa, mutta toinen ei tue lainkaan Verizonin käyttämää CDMA-verkkoa. Eron on arveltu johtuvan siitä, että Apple käyttäisi GSM-versiossa Intelin modeemia ja CDMA-versiossa Qualcommin modeemia. Valitettavasti iFixitin artikkeli ei vahvista tietoja Intelin modeemin käytöstä.


Purkuartikkelin kirjoitus on vielä kesken, joten sitä kannattaa käydä vilkaisemassa myöhemmin uudelleen päivitettyjen tietojen varalta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja