Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kameravertailu: Näin iPhone 7 pärjää Galaxy S7:ää vastaan

Manu Pitkänen

Kameravertailu: Näin iPhone 7 pärjää Galaxy S7:ää vastaan
iPhonen kameraa on pidetty tavallisesti arvossa, vaikka paperilla se ei ole vaikuttanut kovinkaan ihmeelliseltä kilpailijoiden tarjontaan verrattuna. iPhone 7:n julkaisun jälkeen on aihetta kysyä, että miten uusin iPhone pärjää Samsungin Galaxy S7:ää vastaan.

Teknisesti iPhone 7:n kamera on ottanut ison askeleen eteenpäin. Varusteluun kuuluu nyt kirkas, kuusielementtinen optiikka (f/1,8), optinen kuvanvakain ja neljästä LEDistä koostuva salama. Kameran kenno tukee myös aikaisempaa laajempaa väriavaruutta. iPhone 7 Plussan tapauksessa lisänä on vielä toisen kameran tuoma mahdollisuus optiselle zoomaukselle.

Teknologiasivustojen vertailujen perusteella iPhone 7:n tai iPhone 7 Plussan kameran piirtojälki ei eroa paljoakaan Samsungin Galaxy S7:n kamerasta. Suurimmat erot liittyvät kuvien dynamiikkaan: Applen kamera tuntuisi valottavan kuvia enemmän, jolloin kirkkaat valolähteet palavat puhki herkemmin kuin Galaxy S7:llä.

The Verge päätti vertailla iPhone 7 -sukupolven puhelimia myös alkuperäiseen iPhoneen. Vaikka vertailun lopputulos on jo ennalta selvä, niin kuvat osoittavat kuinka paljon älypuhelimien kamera on kehittynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Instagram-kuvat näyttäisivät varsin hirveiltä, mikäli tätä kehitystä ei olisi koskaan tapahtunut.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja