Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Pixel-puhelimet esitellään lokakuun alussa

Manu Pitkänen

Googlen Pixel-puhelimet esitellään lokakuun alussa
Huhut osuivat tälläkin kertaa oikeaan: Google aikoo järjestää lehdistötilaisuuden lokakuun 4. päivänä. Tilaisuus tulee kaikesta päätellen keskittymään uusien mobiililaitteiden ympärille.

Käytännössä Googlelta odotetaan ainakin uusia älypuhelimia. Tähän saakka Googlen puhelimet on julkaistu Nexus-brändin alaisuudessa, mutta huhujen mukaan hakukonejätti olisi päättänyt uudistaa Android-mallistoaan ja nimetä uutukaiset Pixel-puhelimiksi. Pixel-brändiä on jo käytetty kannettavien tietokoneiden ja tablettien kohdalla.

Valokeilaan voi päästä myös Daydream-hanke, jonka kautta Google yrittää kehittää älypuhelimista VR-yhteensopivia. Googlen insinöörien on sanottu kehittävän myös täysin itsenäistä VR-katselulaitetta.

Lehdistötilaisuudesta on tulossa saataville YouTuben kautta välitettävä suora verkkolähetys.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja