Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näkemys iPhone 7:stä: Paras testaamani näyttö

Manu Pitkänen

Näkemys iPhone 7:stä: Paras testaamani näyttö
Kattavista näyttötutkimuksista tunnetun DisplayMaten Raymond M. Soneira on mittauttanut laboratoriossaan iPhone 7:n näytön tekniset ominaisuudet. Soneiran mukaan kyseessä on paras LCD-pohjainen mobiilinäyttö, jota hän on päässyt mittaamaan.

Kehut alkavat näytön tukemasta DCI-P3-väriavaruudesta, joka on 26 prosenttia laajempi kuin mobiilinäyttöjen tyypillisesti tukema sRGB. Laajempi väriavaruus toistaa enemmän erityisesti punaisen ja vihreän eri sävyjä. Väritarkkuudessa iPhone 7:n näyttö yltää DCI-P3:n osalta 104 prosenttiin ja sRGB:n kohdalla 102 prosenttiin. Näytön 602 nitin maksimikirkkaus saa myös kehuja – tosin automaattisen kirkkaudensäädön turvin maksimikirkkaus voi yltää jopa 705 nitiin.

Apple ei välttämättä pitäydy markkinoiden parhaimmassa LCD-mobiilinäytössä kovinkaan pitkään. Markkinoilla liikkuvien spekulaatioiden mukaan Apple suunnittelisi iPhoneissa siirtymistä vähävirtaisempaan ja ohuempaan OLED-tekniikkaan, joka mahdollistaisi myös puhelimen uudenlaisen muotoilun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja