Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp sai kätevän uuden ominaisuuden – Näin käytät sitä

Manu Pitkänen

WhatsApp sai kätevän uuden ominaisuuden – Näin käytät sitä
Valtavasta suosiostaan huolimatta WhatsAppista löytyy paljon pieniä puutteita. Yksi puuttunut ominaisuus on ollut esimerkiksi osoittaa taggaamalla viestejä tietyille henkilöille ryhmäkeskustelussa.

WhatsAppin tuoreimmasta versiosta keskustelukumppaneiden taggausmahdollisuus kuitenkin löytyy. Viestin osoittaminen yhdelle tai useammalle henkilölle onnistuu varsin yksinkertaisesti: kirjoita @-merkki ja sen perään suoraan sen kontaktin nimi, jolle haluat viestin osoittaa. Kyseinen henkilö saa viestistä ilmoituksen, vaikka keskustelu muuten olisi merkitty äänettömäksi. Koko nimeä ei tarvitse kirjoittaa, vaan sovellus osaa ehdottaa ensimmäisten kirjainten perusteella sopivat kontaktit.

Päivitetty WhatsApp löytyy Google Playstä. Puhelinvertailu ei pystynyt varmentamaan onko ominaisuus saatavilla muilla kuin Android-laitteilla, kuten esimerkiksi iPhonella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.