Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinder ja Spotify menivät kimppaan

Manu Pitkänen

Tinder ja Spotify menivät kimppaan
Tinder ja Spotify ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Tinder-profiileiden kautta on mahdollista nähdä tieto yhteisestä lempimusiikista. Profiilitekstin alta löytyvät linkit ohjaavat luonnollisesti Spotifyihin.

Musiikki yhdistää ihmisiä ja on näppärä keskustelunaihe, joten yhteisen musiikkikiinnostuksen ilmoittamisella Tinder yrittänee ohjata samanhenkisiä ihmisiä toistensa matcheiksi. Samalla matchien välinen keskustelukin voi olla aktiivisempaa. Spotifyn näkökulmasta tavoitellut hyödyt ovat ilmeisiä: mitä enemmän ihmisiä ohjataan eri palveluista Spotifyihin, sitä suurempi potentiaali sillä on saada itselleen uusia käyttäjiä.

Uusi ominaisuus ei ole varsinaisesti täysin uusi ajatus, sillä esimerkiksi Tastebuds.fm-deittipalvelun seuranhaku perustuu juuri eri lähteistä kerättyyn tietoon käyttäjien lempimusiikista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja