Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinderin uusi sovellus: Huutoäänestykset iPhonen Viestit-sovellukseen

Manu Pitkänen

Tinderin uusi sovellus: Huutoäänestykset iPhonen Viestit-sovellukseen
Viestit-sovellus sai iOS 10:n myötä oman sovelluskaupan, jonka kautta kehittäjät voivat jakaa pikaviestisovellukselle räätälöityjä pienoisohjelmia. Uuteen sovellusmarkkinaan on tarttunut kiinni muun muassa Tinder.

Tinderin uusi Tinder Stackiksi kutsuttu sovellus mahdollistaa käytännössä pienimuotoisten mielipidemittausten tekemisen. Tinder Stack ei liity seuranhakuun mitenkään, vaan käyttäjä voi esimerkiksi luoda ottamistaan selfie-kuvista mielipidekyselyn eri look-vaihtoehtojen toimivuudesta ja lähettää kyselyn kaverilleen. Vastaanottaja kertoo Tinderistä tutun pyyhkäisyeleen avulla toimiiko asukokonaisuus vai ei.

Stack on osa varsinaista Tinder-sovellusta, joten jos Tinder löytyy jo puhelimesta, niin Stack on automaattisesti käytettävissä Viestit-sovelluksessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja