Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Moto M esittäytyy kuvissa

Puhelinvertailu

Tuleva Moto M esittäytyy kuvissa
Lenovon ja sen Motorola-osaston seuraava älypuhelin on vuotanut uusissa kuvissa. Kuvissa esiintyvä laite on bongattu aiemmin Kiinan televiranomaisen TENAAn kuvista ja nyt tarjolla on lisätietoa myös tekniikasta.

TechDroiderin kuvissa esiintyvä ja XT1663-koodinimellä tunnettu Moto-malli on varustettu mm. 4 gigatavun RAM-muistilla, 32 gigatavulla tallennustilaa, 5,5 tuuman Full HD -näytöllä sekä 16 ja 8 megapikselin kameroilla.

Tietoa järjestelmäpiiristä ei näy kuvassa, mutta kyseessä voi olla sama piiri kuin XT1663-koodinimellä vuotaneessa (sisar)mallissa. Vuotaneiden tietojen mukaan XT1663 sisältää MediaTekin valmistaman keskitason MT6750-piirin.

Tietojen mukaan laite ei välttämättä saavu Euroopassa myyntiin lainkaan, mutta on hyvin mahdollista, että sisarmalleja saapuu myös länsimaihin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja