Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi jo toisen päivityksen iOS 10:lle

Puhelinvertailu

Apple julkaisi jo toisen päivityksen iOS 10:lle
Apple on julkaissut toisen korjauspäivityksen iOS 10:lle. Uusien iPhone-mallien yhteydessä julkaistusta iOS 10:stä on löytynyt muutamia ongelmia, jotka vaativat korjausta.

Tänään julkaistu iOS 10.0.2 korjaa ainoastaan muutamat ongelmat eikä siis tuo mitään uusia ominaisuuksia. Pikkupäivityksen korjaukset koskevat kuulokekontrollien toimimattomuutta, Photos-sovelluksen kaatumista iCloudin käytön yhteydessä sekä ongelmia sovelluslaajennuksissa.

Kokoa päivityksellä on n. 88 megatavua ja sen voi ladata OTA-päivityksenä suoraan laitteella kohdasta Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja