Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung testaa Nougatia Galaxy S7:llä – Sisältää parannetun käyttöliittymän

Manu Pitkänen

Samsung testaa Nougatia Galaxy S7:llä – Sisältää parannetun käyttöliittymän
Aiemmin tällä viikolla SamMobile uutisoi Samsungin aloittaneen Galaxy S7:lle suunnitellun Android 7.0 Nougat -päivityksen testaamisen.

Päivityksen julkaisuaikataulua ei ole vahvistettu, mutta esimerkiksi Galaxy S6:n kohdalla Marshmallow-päivitystä jouduttiin odottamaan tämän vuoden helmikuulle saakka. Tänä vuonna Androidia on kehitetty nopeammassa tahdissa, joten Nougatia ei välttämättä tarvitse odotella Galaxy S7 -puhelimiin helmikuulle saakka. Elokuussa Samsung lupasi Nougat-päivityksen Note 7:lle 2–3 kuukaudessa päivityksen valmistumisen jälkeen.

Android 7.0 Nougatin sisältämien yleisten muutosten lisäksi Galaxy S7 saa päivityksen myötä uuden käyttöliittymän. TouchWiz on vaihtumassa Nougatin myötä samaan Grace UX -käyttöliittymään, jota hyödynnetään jo esimerkiksi Galaxy Note 7:ssä. Harjaantunut silmä huomaa Grace UX:n ja TouchWizin välillä eroja, mutta käyttöliittymän perustuntuma on kuitenkin pysynyt oleellisesti TouchWizin tyylisenä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja