Samsung testaa Nougatia Galaxy S7:llä – Sisältää parannetun käyttöliittymän

Manu Pitkänen

Samsung testaa Nougatia Galaxy S7:llä – Sisältää parannetun käyttöliittymän
Aiemmin tällä viikolla SamMobile uutisoi Samsungin aloittaneen Galaxy S7:lle suunnitellun Android 7.0 Nougat -päivityksen testaamisen.

Päivityksen julkaisuaikataulua ei ole vahvistettu, mutta esimerkiksi Galaxy S6:n kohdalla Marshmallow-päivitystä jouduttiin odottamaan tämän vuoden helmikuulle saakka. Tänä vuonna Androidia on kehitetty nopeammassa tahdissa, joten Nougatia ei välttämättä tarvitse odotella Galaxy S7 -puhelimiin helmikuulle saakka. Elokuussa Samsung lupasi Nougat-päivityksen Note 7:lle 2–3 kuukaudessa päivityksen valmistumisen jälkeen.

Android 7.0 Nougatin sisältämien yleisten muutosten lisäksi Galaxy S7 saa päivityksen myötä uuden käyttöliittymän. TouchWiz on vaihtumassa Nougatin myötä samaan Grace UX -käyttöliittymään, jota hyödynnetään jo esimerkiksi Galaxy Note 7:ssä. Harjaantunut silmä huomaa Grace UX:n ja TouchWizin välillä eroja, mutta käyttöliittymän perustuntuma on kuitenkin pysynyt oleellisesti TouchWizin tyylisenä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.