Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung velvoitettiin röntgenkuvaamaan Galaxy Note 7 -puhelimet

Manu Pitkänen

Samsung velvoitettiin röntgenkuvaamaan Galaxy Note 7 -puhelimet
Etelä-Korean teknologia- ja standardisointivirasto on vaatinut Samsungia läpivalaisemaan maassa myyntiin tulevat uudet Galaxy Note 7 -puhelimet. Röntgenskannauksen tarkoituksena on varmistaa, ettei myyntiin pääse enää syttyviä puhelimia.

Lisäksi Samsung on päättänyt jatkaa takaisinmaksuohjelmaansa syyskuun loppuun asti. Alun perin takaisinmaksuohjelman piti päättyä tämän viikon alussa. Korealaisilla kuluttajilla on siis tämä kuukausi aikaa vaihtaa jo ostettu puhelin takaisin rahaksi. Kuluttajilla on myös vaihtoehtona vaihtaa toiseen Galaxy Note 7 -puhelimeen tai johonkin muuhun Galaxy-sarjan laitteeseen.

Hyvittääkseen akkufiaskon korealaisille, Samsung on kartoittanut mahdollisuuksia maksaa sen asiakkaiden puhelinlaskuja 300 000 wonin (n. 24 euroa) edestä.

Samsung on lupautunut vetämään pois markkinoilta yhteensä 2,5 miljoonaa Galaxy Note 7:ää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja