Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palavat akut eivät muuttaneet mieliä: Suurin osa pysyy Galaxy Note 7:ssä

Manu Pitkänen

Palavat akut eivät muuttaneet mieliä: Suurin osa pysyy Galaxy Note 7:ssä
Galaxy Note 7:n palavat akut eivät näytä pelästyttäneen kuluttajia, sillä Samsungin mukaan valtaosa markkinoilta pois vedetyistä laitteista on vaihdettu uuteen Note 7 -malliin. Vaihtoehtona olisi ollut ottaa rahat takaisin.

Samsungin tilastoinnin perusteella yli 90 prosenttia maailmanlaajuiseen vaihto-ohjelmaan osallistuneista kuluttajista vaihtoi vanhan Note 7:n uuteen. Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa takaisinkutsutuista puhelimista noin 60 prosenttia on tähän mennessä vaihdettu uuteen. Samsungin mukaan tilastot ovat selvä merkki sen asiakkaiden lojaalisuudesta.

Samsung tosin houkutteli Yhdysvalloissa puhelimen vaihtamista toiseen samanlaiseen 25 dollarin lahjakortin avulla.

Galaxy Note 7:n omistajia ohjeistetaan sulkemaan puhelin kokonaan ja palauttamaan se mahdollisimman nopeasti jälleenmyyjälle. Suomessa puhelin ei ole vielä tullut myyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.