Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android voi sittenkin saada haastajan: Huawei pohtii Tizen-kumppanuutta

Manu Pitkänen

Android voi sittenkin saada haastajan: Huawei pohtii Tizen-kumppanuutta
MeeGon ja sen pohjalta syntyneen Tizenin tie on ollut äärimmäisen kivinen, mutta nyt Tizen näyttäisi saaneen ainakin hieman tuulta siipiensä alle. Eteläkorealaisen JoongAng Ilbo -julkaisun tietojen mukaan Huawei olisi kiinnostunut Tizen-pohjaisen älykellon kehittämisestä.

Tähän asti Tizeniä on suosinut lähinnä ohjelmistoprojektin vetovastuussa oleva Samsung, joka on käyttänyt sitä pääasiassa älykelloissa, mutta se on kokeillut sitä myös älypuhelimissa. Huawei-yhteistyön myötä Tizenillä voisi olla mahdollisuus laajentua muihinkin IoT-laitteisiin ja saavuttaa tätä kautta markkina-asema, josta sen on helpompi haastaa esimerkiksi Androidia älypuhelimissa.

Huawei päätti hylätä Android Wearin, koska Google ei osoittautunut erityisen yhteistyökykyiseksi kumppaniksi. CNET kertoi muutama viikko sitten, ettei Huawei aio julkaista tänä vuonna uutta älykelloa.


Samsung kommentoi huhuja toteamalla vihjailevaan sävyyn, ettei "Huawei ole tehnyt vielä aloitetta yhteistyön aloittamiseksi".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja