Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype päivittyi iPhonelle, tukee iOS:n uusia ominaisuuksia

Puhelinvertailu

Skype päivittyi iPhonelle, tukee iOS:n uusia ominaisuuksia
Skype on tänään julkaissut App Storessa uuden version sovelluksestaan. Uusi Skype 6.25 tuo mukanaan ominaisuuksia, jotka mahdollistettiin Applen uusimman käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä.

Uuden iOS 10:n mukana parannettiin Siriä ja nyt sillä pystyy komentamaan myös Skypeä. Niinpä soittaminen Skypellä onnistuu suoraan Sirillä kontaktin nimen sanomisella.

Skypen kontaktit ovat nyt myös yhdistetty puhelimen kontaktien kanssa, joten Skype-toimintoihin pääsee käsiksi suoraan puhelimen kontaktilistasta eikä sovellusta tarvitse erikseen käynnistää. Lisäksi Skype-puhelut näyttävät ja toimivat aivan samalla tavalla, kuin normaalitkin puhelut.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja