Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Virtuaalilasit iPhonelle: Occipital lähtee mukaan VR-huumaan

Manu Pitkänen

Virtuaalilasit iPhonelle: Occipital lähtee mukaan VR-huumaan
Vuonna 2013 Kickstarterin kautta lähes 1,3 miljoonaa dollaria rahoitusta 3D-struktuurisensorin kehittämistä varten kerännyt Occipital on esitellyt oman iPhonen kanssa yhteensopivat VR-lasit. Kehittäjille suunnattu tuote käyttää hyväkseen aiemmin luotua "struktuurisensoria".

Occipitalin struktuurisensori on käytännössä kamerajärjestelmä, joka osaa kerätä kuvatusta kohteesta myös syvyysdataa. Kamera toimii siis erinomaisesti esimerkiksi laajennetun todellisuuden sovelluskohteisiin, joissa virtuaalista sisältöä halutaan lisätä todelliseen ympäristöön ja virtuaalisten objektien halutaan reagoivan aidontuntuisesti reaalimaailman esineiden kanssa.

Kameran pohjalta oli näin ollen luontevaa lähteä kehittämään uutta VR- ja AR-käyttötarkoitukseen soveltuvaa katselulaitetta, jotka ovat nyt teknologiasektorilla kovassa nosteessa. Occipitalin katselulaite tarvitsee kamerajärjestelmän pariksi iPhonen, jonka näyttö esittää käyttäjän silmille halutun virtuaalisen ympäristön. Laitteen muotoilullinen toteutus on vielä varsin kömpelö, mutta se lienee tarpeeksi hyvä kiinnostuneille kehittäjille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja