Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta päivämäärä tuplakameralla varustetulle Mate 9:lle

Puhelinvertailu

Huaweilta päivämäärä tuplakameralla varustetulle Mate 9:lle
Huawei on lähettänyt eilen kutsut lehdistölle marraskuussa järjestettävään tilaisuuteen. Reilun kuukauden päästä järjestettävän tilaisuuden agendaa ei valoteta sen kummemmin, mutta lähes varmaa on, että kyseesssä on uusi Mate-sarjan lippulaivapuhelin.

3. marraskuuta esiteltävä laite on todennäköisimmin yhtiön viime marraskuussa esittelemän Mate 8 -mallin seuraaja. Suurikokoisen Mate-sarjan uusin, Mate 9, on väitetysti jälleen kuuden tuuman näytöllä varustettu huippupuhelin, joka ei kumartele spekseissä kilpailijoilleen.

Mate 9:n huippuversiosta löytyy väitetysti mm. 6 gigatavua RAM-muistia ja peräti 256 gigatavua tallennustilaa. Siitä ei kuitenkaan tarvitse maksaa läheskään iPhone 7 Plussan huippumallin kaltaista hintaa, vaan vuotojen mukaan sen saa ostettua Applen perusmalliakin selkeästi halvempaan 630 euron hintaan.

Applen huippumallin tavoin Mate 9:ään odotetaan kaksoiskameraa, jollainen löytyy myös Huawein tämänvuotisesta P9-mallista.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja