Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian vanha haastaja lopettaa puhelimien suunnittelun

Manu Pitkänen

Nokian vanha haastaja lopettaa puhelimien suunnittelun
QWERTY-näppäimistöistään tunnettu maineikas kanadalainen puhelinmerkki BlackBerry on päättänyt lopettaa kokonaan puhelimien suunnittelun. Jatkossa yhtiö käyttää ulkoista laitesuunnittelua, joten BlackBerry ei ole nimenä häviämässä vielä markkinoilta.

Merkkejä oman suunnittelutyön vähentämisestä on jo näkyvissä, sillä kesällä esitelty Android-pohjainen BlackBerry DTEK50 perustuu kiinalaisen TCL:n referenssilaitteeseen, johon perustuu myös esimerkiksi Alcatelin Idol 4. BlackBerry aikoo keskittyä jatkossa enemmän ohjelmistokehitykseen, joka on ollut yksi nopeimmin kasvanut sektori yhtiön sisällä.

Älypuhelimien käyttöjärjestelmät eivät kuitenkaan kuulu BlackBerryn visioon, vaan yhtiö panostaa esimerkiksi IoT-henkisen BlackBerry Radar -seurantapalvelun kehittämiseen


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.