>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Panasonic aikoo aloittaa taipuvien akkujen massatuotannon

Manu Pitkänen

Panasonic aikoo aloittaa taipuvien akkujen massatuotannon
Panasonic on esitellyt ohuet litiumioniakut, jotka yhtiön lupausten mukaan kestävät hyvin vääntelyä ja taivuttamista. Akut ovat vain 0,55 millimetriä paksuja.

Yhtiön mukaan akut kestävät taivutusta, jonka kaarevuussäde on vain 25 millimetriä. Panasonicin mittausten perusteella tuhannen taivutuskerran jälkeen akkujen varauskapasiteetista oli jäljellä 99 prosenttia, joten akkujen energiavarastointikyky ei heikenny oleellisesti toistuvan taivuttelun jälkeenkään.

Taivutusta kestävät akut on suunniteltu ensisijaisesti korttimaisiin laitteisiin, mutta niiden lisäksi Panasonic näkee hyödyntämismahdollisuuksia kehoon kiinnitettävissä mittalaitteissa ja älykkäissä vaatteissa. Akkumalleja tulee saataville kolme kappaletta, jotka poikkeavat toisistaan koon ja varauskapasiteetin osalta (17,5–60 mAh). Näytekappaleiden toimitukset alkavat lokakuussa 2016.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.