Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Pixel-puhelimien tiedot ja kuvat vuotivat

Manu Pitkänen

Googlen Pixel-puhelimien tiedot ja kuvat vuotivat
Googlen on tarkoitus esitellä ensimmäiset Pixel-puhelimet huomenna, mutta jälleenmyyjät ovat jo ehtineet pilaamaan internetjätin yllätyksen. Carphone Warehouse, Bell ja Telus julkaisivat kaupoissaan Pixel-puhelimien tuotesivut ennenaikaisesti.

Carphone Warehousen sivuilta näkee edelleen Pixel-puhelimien tekniset tiedot ja lehdistökuvat. Kuten huhujen perusteella osattiin odottaakin, viisituumaisesta Pixel-puhelimesta löytyy Full HD -tasoinen AMOLED-näyttö, kun taas isommassa Pixel XL -mallissa käytetään 5,5-tuumaista QHD-tasoista AMOLED-paneelia. Molemmissa puhelimissa on Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua keskusmuistia, 12,3 megapikselin kamera (f/2,0), kahdeksan megapikselin etukamera, sormenjälkilukija ja USB-C-portti.


Näytön koon lisäksi puhelimet eroavat toisistaan lähinnä akkukapasiteetin osalta. Pienemmässä Pixelissä on 2770 milliampeeritunnin akku ja suuremmassa XL-mallissa on 3450 milliampeeritunnin akku. Puhelimet tulevat saataville 32 ja 128 gigatavun tallennusvaihtoehtoina – muistikorttipaikka ei puhelimista löydy.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja