Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google paljasti lisää Assistant-avustajasta, yhä lähempänä ihmistasoa

Matti Vähäkainu

Google paljasti lisää Assistant-avustajasta, yhä lähempänä ihmistasoa
Google aloitti julkistustapahtumansa tänään kertomalla tietokoneiden ja verkkojen kehittymisestä, jonka seuraava askel on yhtiön mukaan tekoäly. Tämä realisoituu tulevaisuudessa Google Assistant -avustajan avulla.

Avustaja mahdollistaa koneoppimisen ja pystyy tavallisten ja yksinkertaisten kysymysten lisäksi luontevampaan keskusteluun. Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai kertoi, että tekoäly lähestyy ihmisen ymmärrystasoa kokoajan ja mahdollistaa yhä tarkemmat kuvantulkinnat, käännökset, puheen ja paljon muuta.

Lisäksi Googlen koneoppiminen mahdollistaa jatkossa myös usean eri ihmisen äänet, äänenpainot ja tunnetilat.

Google Assistantin oppiminen on alkanut hiljattain julkaistun Allo-sovelluksen avulla. Nyt Google tuo Assistantin myös yleisemmin puhelimiin (Googlen uusiin Pixel-laitteisiin) sekä ensimmäistä kertaa myös kodintekniikkaan.

Avustaja käyttää muun muassa näytöllä olevaa relevanttia tietoa (à la Google Now), äänentunnistusta, viestisovelluksia (myös mm. WhatsAppia) sekä karttapalveluja.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.