Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uudet Pixel-puhelimet julkaistaan nyt, täältä voit katsoa suorana

Puhelinvertailu

Googlen uudet Pixel-puhelimet julkaistaan nyt, täältä voit katsoa suorana
Googlen laitejulkistustilaisuus alkaa aivan näillä hetkillä . Yhtiöltä odotetaan tuotteita useisiin eri laitekategorioihin, mutta selkeästi odotetuimmat laitteet ovat uudet älypuhelimet.

Älypuhelimet kantavat vuotojen mukaan uutta Pixel-brändiä ja laitteet tulevat kahdessa ei kokoluokassa, kuten nykyisin on tavallista. Pixel ja Pixel XL -puhelimien lisäksi tulossa voi olla uudistuksia Chromecast-laitteisiin sekä virtuaalitodellisuusprojekti Daydreamin osalta.

Tilaisuutta voi seurata suorana YouTubesta tai alta, jossa se alkaa kello 19 Suomen aikaa. Kerromme myös tapahtumista tuoreeltaan uutisosioissamme.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja