Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt räjähtivät iPhonet, uusin tapaus lähetti käyttäjän päivystykseen

Puhelinvertailu

Nyt räjähtivät iPhonet, uusin tapaus lähetti käyttäjän päivystykseen
Puhelinten akkujen räjähtäminen tai erittäin näyttävä ylikuumeneminen on hyvinkin mahdollista. Koska akkujen sisältö on varsin palavaa materiaalia, niin varotoimista pidetään yleensä puhelimissa hyvää huolta.

Näin ei ollut Galaxy Note7:n tapauksessa, jonka akkujärjestelmässä oli ongelma ja tiedämme mihin se voi johtaa. Aina puhelinmallissa ei kuitenkaan tarvitse olla tehdasvalmisteista vikaa, jotta puhelin palaa päreiksi.

Uusimmat tapaukset Yhdysvalloissa ovat koskeneet iPhonea, joka on tietysti kotimarkkinoidensa suosituin laite. Koska pelkästään Yhdysvaltojen markkinoilla on miljoonia ja miljoonia iPhone-laitteita ja ongelmia vain kourallinen vuodessa, niin on selvää, ettei kyse ole suuremmasta valmistusvirheestä.

Viimeisessä kahdessa tapauksessa iPhone on ollut taskussa kun se on syttynyt palamaan. 6ABC:n raportin mukaan koululaisen taskussa ollut iPhone 6 Plus syttyi yhtäkkiä palamaan kesken tunnin, mutta henkilövahingoilta vältyttiin, kun oppilas kerkesi heittää palavan laitteen pois taskusta.


Toisessa tapauksessa puolestaan takataskussa ollut iPhone 6s poltti iltaa viettämässä olleen henkilön farkkujen läpi sekä sormea toisen asteen palovammoja. PhoneArenan mukaan käyttäjä on ottanut yhteyttä Appleen ja toivoo korvaavaa puhelinta.

Molemmat tapaukset on raportoitu nyt muutaman päivän sisällä, mutta tämä ei viittaa mihinkään epidemiaan, varsinkaan kun kyseessä on kahden eri sukupolven iPhonet. Tämä ainoastaan kertovat, että kannattaa olla valppaana puhelimen kanssa, joka kuumenee liikaa tai jonka akku on voinut vaurioitua.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja