>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Telegram esitteli pelibotit

Manu Pitkänen

Telegram esitteli pelibotit
Telegram laajentaa viime vuonna lanseerattua bottialustaansa pikaviestipalvelun sisäisiin mobiilipeleihin. Jatkossa ryhmäkeskusteluiden kautta voi haastaa kavereita kilpailemaan yksinkertaisten HTML5-pelien kuninkuudesta.

Koska pelit on toteutettu HTML5-tekniikalla, ne ladataan vain on-demand-tyyppisesti. Pelit eivät siis kuluta Telegram-käyttäjien puhelimien tallennustilaa, eikä niitä tarvitse ladata mistään sovelluskaupasta. Tällä hetkellä erilaisia pelejä on saatavilla noin 30 kappaletta. Ne löytyvät kirjoittamalla viestikenttään @gamee tai @gamebot.

Telegram-pelit on saatavilla Android 4.4:lle ja iPhone 4:lle sekä näitä uudemmille versioille. Sovelluksen osalta pelaaminen edellyttää Telegramin versiota 3.13.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.