Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tietojen siirto iPhonesta Androidiin: Googlen Pixel-puhelimissa se on tehty helpoksi

Manu Pitkänen

Tietojen siirto iPhonesta Androidiin: Googlen Pixel-puhelimissa se on tehty helpoksi
iPhonesta Androidiin vaihtaminen on ollut jo pitkään melko työlästä, sillä tietojen siirto vanhasta puhelimesta toiseen on vaatinut manuaalista työtä. Googlen eilen esittelemien Pixel-puhelimien myyntivaltteihin kuuluu kuitenkin helpoksi tehty siirtyminen iPhonesta uuteen laitteeseen.

Yhteystietojen, viestien, iMessage-viestien, kuvien, videoiden ja kalenterimerkintöjen automatisoitu siirto iPhonesta Pixel-puhelimiin on toteutettu Googlen puhelimien mukana tulevan Quick switch -adapterin avulla. Kyseessä on käytännössä USB On-the-Go -adapteri, jonka toisessa päässä on tavanomainen USB-portti iPhonen Lightning-kaapelia varten ja toisessa päässä on Pixel-puhelimeen kiinnitettävä USB-C-liitin.

Ennen tietojen siirtämistä Google suosittelee iMessage-viestipalvelun ja FaceTime-videopuhelupalvelun kytkemistä pois päältä iPhonen asetuksista. Tämän jälkeen iPhonen voi kiinnittää Pixeliin Quick switch -adapterin kautta ja tietojen siirto käynnistyy automaattisesti kun puhelimeen kirjaudutaan ensimmäisen kerran.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.