Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung odottaa hyvää tulosta Galaxy Note 7 -sotkusta huolimatta

Manu Pitkänen

Samsung odottaa hyvää tulosta Galaxy Note 7 -sotkusta huolimatta
Samsung odottaa julkaisemansa tulosohjeistuksen perustellaa kolmannen kvartaalin sujuneen operatiivisen voiton osalta paremmin kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana. Liikevaihdon odotetaan kuitenkin pienentyneen hieman viime vuoden heinä-syyskuusta.

Ohjeistuksessa liikevaihdon odotetaan olevan noin 49 biljoonaa wonia (39,5 miljardia euroa), kun vuosi sitten Samsung ylsi 51,68 biljoonaan woniin. Operatiivisen voiton oletetaan vuorostaan nousevan viime vuoden 7,39 biljoonasta wonista 7,8 biljoonaan woniin (6,2 miljardia euroa).

Samsungin tuloksentekokyky on siis parantunut viime vuodesta, vaikka yhtiön matkapuhelindivisioona onkin ajautunut ongelmiin tänä syksynä Galaxy Note 7:n takia. Puhelin ehdittiin tuoda muutamilla markkina-alueilla jo myyntiin, mutta akkuongelmien takia se jouduttiin vetämään pois markkinoilta. Harmaita pilviä Samsungin ylle on tuonut uudet tiedot syttyneistä Galaxy Note 7 -vaihtopuhelimista, joissa ongelmat piti olla korjattu.

Samsung ei erittele tulosohjeistuksissa eri liiketoimintadivisioonien suoriutumista, joten on mahdotonta sanoa varmasti mitkä tekijät yhtiön parantuneen tuloksen taustalla on.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja