Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Duolingon uusi ominaisuus: Opi uusi kieli bottikeskusteluilla

Manu Pitkänen

Duolingon uusi ominaisuus: Opi uusi kieli bottikeskusteluilla
Boteista on tullut parin vuoden aikana uusi kuuma villitys pikaviestipalveluissa ja tekoälyn saadessa samaan aikaan lisää tuulta siipiensä alle, tulee kehitys varmasti jatkumaan jatkossakin. Isolle yleisölle botteja on esitelty digitaalisina avustajina ja asiakaspalvelun automatisoijina, mutta niistä voi olla muutakin hyötyä.

Kieltenopiskelusovellus Duolingo on nimittäin lisännyt iPhone-sovellukseensa uuden tekoälyä hyödyntävän chatbot-ominaisuuden, joka mahdollistaa reaalitilanteita jäljittelevien keskusteluiden käymisen opeteltavalla kielellä. Kieltä oppii vain käyttämällä sitä, joten älykkäiden chatbottien pitäisi toimia tarkoituksessa varsin hyvin. Bottien etuna on se, että ne myös osaavat huomauttaa virheistä – oikeat keskustelukumppanit eivät välttämättä sitä uskalla tehdä.

Bottikeskusteluja voi käydä Duolingolla toistaiseksi vain iPhone-sovelluksessa ja tuetut kielet rajoittuvat espanjaan, ranskaan ja saksaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.