Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 10:tä ladattu ahkerasti – Asennettu jo yli 54 prosenttiin laitteista

Manu Pitkänen

iOS 10:tä ladattu ahkerasti – Asennettu jo yli 54 prosenttiin laitteista
Applen iOS 10 -käyttöjärjestelmä tuli saataville 13. syyskuuta, joten se on ollut noin kuukauden päivät iPhone- ja iPad-laitteiden omistajien ladattavissa. Tuoreiden App Store -tilastojen mukaan uusin mobiilikäyttöjärjestelmä on asennettu jo 54 prosenttiin käytössä olevista iOS-laitteista.

Päivitystahti iOS 10:een on ollut piirun verran verkkaisempi viime vuonna julkaistuun iOS 9:ään verrattuna. Viime vuonna iOS 9 ylsi lokakuun 5. päivään mennessä 57 prosentin kattavuuteen aktiivisesta laitekannasta, vaikka se julkaistiin 17. syyskuuta. Vanhemman iOS 8:n päivitystahtiin verrattuna iOS 10 on kuitenkin hieman edellä.

Applen laitteiden käyttäjät ovat perinteisesti päivittäneet uusimpaan ohjelmistoversioon nopeassa tahdissa. Julkaisusyksyn jälkeiseen kesään mennessä uusinta iOS-versiota käyttää yleensä yli 90 prosenttia aktiivisesta laitekannasta, mikä vaikuttaa myös iOS 10:n kohdalla ihan realistiselta tavoitteelta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja