Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli uuden minikokoisen piirin, joka laihduttaa älykelloja

Matti Vähäkainu

Samsung esitteli uuden minikokoisen piirin, joka laihduttaa älykelloja
Samsungin Exynos-brändi tunnetaan huipputehokkaista piireistään, jotka päihittävät hyvällä prosentilla kilpailijan Android-puhelimet suorituskyvyssä. Yhtiö kuitenkin luo Exynos-piirejä useisiin eri käyttötarkoituksiin. Näistä uusin on pienikokoinen Samsung Exynos 7 Dual 7270.

Uusi Exynos-piiri on suunnattu erityisesti puettavan teknologian käyttöön, jossa sen virtapiheydestä ja pienestä koosta saadaan kaikki irti. Exynos 7270 on varustettu LTE-yhteyksillä, kahdella Cortex A53 -suoritinytimellä, ja tarjoaa 14 nanometrin prosessin ansiosta entistä paremman tehosuhteen.

Piirin pinta-ala on vain 100 neliömillimetriä ja, kuten kuvasta näkyy, mahtuu helposti sormen päälle. Tämän lisäksi piiri on huipputiiviin paketointinsa ansiosta onnistunut menettämään vyötäröltä mittaa melkosesti. Piiri on edeltäjäänsä verrattuna 30 prosenttia matalampi ja siten mahdollistaa entistä ohuemmat älykellot ja muut puettavat älylaitteet.

Piiriä on alettu massavalmistaa nyt ja saapuu markkinoille mahdollisesti ensi kertaa tulevassa Gear S3 -älykellossa (alla), jota esiteltiin ensi kertaa elokuun lopussa, mutta ei ole vielä saapunut markkinoille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.