Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Miten iPhone 7 Plussan kamera pärjää järkkäriä vastaan?

Puhelinvertailu

Videolla: Miten iPhone 7 Plussan kamera pärjää järkkäriä vastaan?
Applen uutuuspuhelimen kameraa on kehuttu lähes joka suunnasta. Tietysti uusi tuplakamera on Applen paras kamera tähän mennessä, mutta onko se valmis haastamaan Android-lippulaivojen lisäksi myös ainoastaan kuvaamistarkoitukseen tarkoitetut välineet?

Tästä selvää ottaa Fstoppers YouTube-videollaan, jossa Applen ykköspuhelinta verrataan Nikonin järjestelmäkameraan. Vertailussa käytetty kamera oli 2009 julkaistu, edullinen Nikon D300s -järjestelmäkamera. Megapikseleita kameran kenno tarjoaa iPhonen tavoin 12.

Still-kuvien laadussa järjestelmäkamera päihitti iPhone 7 Plussan, mutta ero oli testaajan mielestä yllättävän pieni. Bokeh-efekti saatii aikaiseksi järkkärillä myös paremmin, sillä iPhonen potrettimoodin kuva oli paitsi selkeästi heikompilaatuinen niin se sumensi myös osan kohdetta.

Parilla osa-alueella iPhone kuitenkin päihitti 7 vuotta vanhan järkkärin. Videokuvauksessa 720p-kuvaa tallentava Nikon hävisi pahasti, ja pimeässä kuvatessa testaaja antoi myös edun iPhonelle. Lisäksi vedenkestävyys on toteutettu paremmin iPhonessa.


Luonnollisesti järkkäritkin ovat kehittyneet huimasti seitsemässä vuodessa, joten tilanne olisi eri uuden ja kalliimman Nikonin kanssa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja