Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hätä iski Samsungiin: Leikkaa jo tulosohjeistustaan

Manu Pitkänen

Hätä iski Samsungiin: Leikkaa jo tulosohjeistustaan
Viime viikolla Samsung arvioi heinä-syyskuun tuloksen olevan jopa parempi kuin markkinoilla ennakkoon arvioitiin, vaikka Galaxy Note 7:n lanseerauksessa olikin huomattavia ongelmia. Nyt Galaxy Note 7:n hautaamisen myötä Samsung on päivittänyt viikon vanhaa ohjeistustaan ja muutokset aiempaan nähden ovat isoja.

Samsung arvioi sen operatiivisen voiton jäävän heinä-syyskuun osalta jopa kolmanneksen pienemmäksi kuin se viikko sitten kuvitteli. Uusin arvio voitosta on 5,2 biljoonaa wonia (4,2 miljardia euroa), kun alkuperäisessä ohjeistuksessa sen arvioitiin olevan 7,8 biljoonaa wonia (6,29 miljardia euroa). Liikevaihdon arvioidaan jäävän kaksi biljoonaa wonia pienemmäksi (49 biljoonaa wonia) kuin alkuperäisessä ohjeistuksessa ennustettiin.

Nopeat suunnmuutokset tuotannossa ja tulosohjeistuksissa kielivät sisäisestä kriisistä yhtiön sisällä. Galaxy Note 7:n lanseerauksen epäonnistuminen vaikuttaa hyvin laajasti yhtiön toimintaan, sillä laite oli suunniteltu hyvin pitkälle Samsungin itse kehittämien ja tuottamien komponenttien pohjalta. Nyt kun puhelinta ei myydä markkinoilla, ei puhelimessa käytetyille komponenteillekaan ole kysyntää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.