Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kielsi työntekijöiltä sähköpostin käytön – Note 7:n ongelmiin ei ole löytynyt vastausta

Manu Pitkänen

Samsung kielsi työntekijöiltä sähköpostin käytön – Note 7:n ongelmiin ei ole löytynyt vastausta
The New York Timesille puhuneiden sisäpiirilähteiden mukaan Samsungilla ei ole vieläkään tarkkaa käsitystä, minkä takia Galaxy Note 7 saattaa syttyä spontaanisti palamaan. Ongelman syyn hankalan löytymisen takia yhtiö saattoi nähdä parhaimmaksi vaihtoehdoksi lopettaa Galaxy Note 7:n tuotannon.

Sisäpiirillähteiden mukaan Samsung panosti ongelmien ratkaisuun isolla kädellä jo elokuussa ensimmäisten palamistapausten tultua ilmi. "Satoja" työntekijöitä määrättiin työskentelemään ongelman diagnosoinnin parissa. Insinöörien ensimmäinen ajatus oli, että taustalla on Samsungin omalta tytäryhtiöltä tilattujen akkujen rakenne, joka saattoi mahdollistaa oikosulun muodostumisen akkujen reunaosissa.

Selitystä pidettiin vakuuttavana, minkä takia akkutilaukset Samsung SDI:ltä päätettiin lopettaa ja uusissa puhelinmalleissa siirryttiin ATL:n akkuihin. Akkutoimittajan vaihtaminenkaan ei auttanut, sillä uudetkin mallit syttyivät palamaan. Ongelmaa on tutkittu nyt kuukauden ajan, mutta selvää syytä sille ei ole onnistuttu löytämään.The New York Timesille puhuneiden sisäpiirilähteiden mukaan ongelman diagnosointi on nostanut Samsungin yrityskulttuurin huonoimmat puolet esiin. Työntekijöitä on johdettu tiukan sanelupoltiikan oppien mukaan ja ongelmaa tutkivien työntekijöiden osalta sähköinen kommunikointi on kielletty kokonaan: projektin parissa työskentelevät eivät voi lähettää toisilleen edes sähköpostia. Kun projektiin kuuluu kymmeniä tai mahdollisesti satoja henkilöitä, liikkuu tieto työntekijältä toisella varsin hitaasti ilman sähköpostia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.