Olloclip esitteli objektiivit iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle

Manu Pitkänen

Olloclip esitteli objektiivit iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle
Älypuhelinkuvaajien keskuudessa suureen suosioon noussut Olloclip on esitellyt uudet iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle suunnitellut lisävarusteobjektiivit. iPhone 7 -linssisarjojen kohdalla kiinnitysjärjestelmää on parannettu niin, että linssejä voidaan käyttää samanaikaisesti näyttösuojan kanssa.

Core-sarjan tarkoituksena on tarjota kaikki peruslinssit yleisimpiin kuvaustilanteisiin. Sarja sisältää fish-eye-objektiivin (n. 180 astetta), laajakulmaisen objektiivin (120 astetta) sekä 15-kertaisen zoomauksen mahdollistavan makro-objektiivin. Spesifisemmän kuvaamisen tarpeisiin Olloclip tarjoaa myös Active- ja Macro Pro -sarjat, jotka ovat nimiensä mukaisesti suunniteltu maisema-/aktiivikuvaamiseen ja lähikuvaukseen.

Active-sarjasta löytyy yksi tele-linssit (2x-zoom) ja yksi 155 asteen laajakulmaobjektiivi, jonka avulla voi kuvata esimerkiksi GoPro-vaikutteisia videoita. Macro Pro -sarja koostuu kolmesta makro-objektiivista, joiden zoom-kertoimet ovat 10, 15 ja 21. iPhone 7 Plussan 10-kertaisen digitaalisen zoomin ja Olloclipin 21-kertaisen makron kanssa kuvaa on mahdollista suurentaa 210 kertaiseksi.Core-, Active- ja Macro Pro -sarjojen hinnat ovat vastaavasti 119,99 euroa, 149,99 euroa ja 99,99 euroa. Toimitukset alkavat marraskuun puolivälissä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.